LOPETAHIKOILU.fi
Suomalainen keskus liikahikoilua vastaan

Käsien liikahikoilu

Jos puhumme hyperhidroosista, voimme todeta, että kämmenten liikahikoilu ja ehkä pahin muoto tästä sairaudesta. Normaalisti kämmenet hikoilevat huomaamattomasti. Jos kärsit kuitenkin liikahikoilusta, voit käsiittää, mitä on, kun hiki tippuu kämmennistäsi. Suurin tekijä tälle hikoilun muodolle on hermostuneisuus. Sinulla voi olla monia kokemuksia, esimeriksi, kun tapaat uusia ystäviä, tai olet työhaastattelussa, tunne, kun tiedät joutuvasi kättelemään jotakin ja kun tiedät, että hermostuneisuus tekevät kätesi tahmeiksi. Normaaleissa olosuhteissa, olisi riittävää pyyhkiä kätesi, mutta kärsiessäsi liikahikoilusta, kätesi ovat uudelleen märät muutaman sekunnin päästä.

Tällaiset ongelmat pitävät sisällään itsetuntoa tuhoavia elementtejä vaikuttaen samalla yksilöön. Kämmenet eivät hikoile ainoastaan kontaktissa ympäröivien tekijöiden kanssa, vaan hikoilu on läsnä joka päiväisissä askareissa, kuten paperille kirjoittaessa, ajaessa, ruuanlaitossa ja paljon muuta. Nämä tosiasiat tekevät sosiaalisista kanssakäymisistä vaikeita ja heikentävät merkittävästi elämänlaatua vaikuttaen samalla ihmiseen. Jos kuulut näihin ihmisiin, jatka lukemista, tulet löytämään ratkaisun ja sen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Kuinka iontoforeesi poistaa käsien liikahikoilun

Kuinka iontoforeesi poistaa käsien liikahikoilun Ensiksi, on hyvä mainita, että liikahikoilun poisto kämmenten alueelta iontoforeesia apunakäyttäen on erittäin helppoa. Jotta olisi helpompaa ymmärtää iontoforeesia hoitomuotona, onko suositeltavaa lukea artikkeli Mikä on iontoforeesi ? Iontoforeesi laitteet on suunniteltu niin, että lääkinnällistä hoitoa voidaan käyttää kämmenten alueilla upottamalla kämmenet vesisäiliöihin, ja tässä ajassa ylläpidetään iontoforeesia 12 minuutin ajan. Hoidon jälkeen ja kääntäen laite pois päältä. Voimakkuus on käänteinen ja hoito toistetaan samalla tavalla ja samalla ajanjaksolla. 24 minuuttia on riittävä aika tekemään sinut onnelliseksi.

Aluksi, iontoforeettista Electro Antiperspiranttia käytetään tällä tavoin kymmenen kertaa kuukaudessa, käyttöohjeen mukaan. Tämän ´Alkuun pääsy´ -jaksolla hikoilu loppuu kokonaan. Kun näin tapahtuu, lopeta hoito ja palaa siihen, mikäli hikoilu alkaa palautumaan hitaasti. Tässä tapauksessa hoito toistetaan ainoastaan kerran, korkeintaan kaksi, ja tämän jälkeen voit taas olla rauhassa kauan aikaa. Normaalisti, kun iontoforeettista laitetta on käytettävä uudestaan aikaväli on 14 päivästä 40 päivään kutsuen tätä jaksoa ylläpitovaiheeksi. Tämä tarkoittaa, että hoidon alkuvaiheen jälkeen , tapauksessa, jossa halutaan poistaa uudelleen liikahikoilu, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä , on käyttää laitetta 24 minuutin ajan kerran 14-40 päivän aikana.