LOPETAHIKOILU.fi
Suomalainen keskus liikahikoilua vastaan

Jalkojen liikahikoilu

Jalkojen liikahikoilu ja epämiellyttävä ja hallitsematon hyperhidroosin muoto. Aina märät ja hiessä uivat jalat johtavat sinut moniin epämiellyttäviin tilanteisiin. Esimerkiksi, sinulla on aina märät sukat ja joskus jopa kengät. Tämä altistaa jalat myös monen tyyppisille bakteereille sekä tulehduksille ja mikä pahinta saa aikaan myös pahan hajun.

Haju ei kuitenkaan ei kuitenkaan ole pahin jalkojen liikahikoilusta johtuva sivuvaikutus. Bakteerien aktiivinen toiminta märällä iholla aiheuttaa ihoärsytystä ja eri tyyppisiä tulehduksia , joiden hoitoon ihmiset kuluttavat maailmanlaajuisesti paljon rahaa. Kuitenkin, nämä kulut ratkaisevat ainoastaan seurauksia, eivätkä poista sienen aiheuttajaa, joka on yleensä märkä ja ärsyyntynyt iho. Yhteistyössä tsekkiläisen yhtiön, Hichtect Productionin kanssa, olemme tuoneet ensimmäisinä markkinoille yksinkertaisen ja laadukkaan ratkaisin liikahikoilun poistoon ja hoitoon. Jos haluat enemmän tietoa, katso seuraava artikkeli.

Miten iontoforeesi poistaa liikahikoilun jaloista

Miten iontoforeesi poistaa liikahikoilun jaloista Jalkojen liikahikoilun poisto iontoforeesin avulla? Se ei ole koskaan ollut helpompaa! On helpompaa ymmärtää iontoforeesin toimintatapa liikahikoilun hoidossa, kun tutustuu artikkeliin, mikä on iontoforeesi. Iontoforeesi laite siten, että lääkinnällistä hoitoa voidaan käyttää jalkojen alueella upottamalla ne vesisäiliöihin 15 minuutin ajaksi, jolloin iontoforeesi ehtii vaikuttaa hoitoalueille. Hoidon jälkeen ja kääntäen laita pois päältä, voimakkuus on käänteinen ja hoito toistetaan samalla tavalla ja samalla ajanjaksolla. Ainoastaan 30 minuuttia riittää tekemään sinut onnelliseksi. Kuten useimmissa tapauksissa, hiki valuu alas nilkkoihin, on tarpeen käyttää isompia säliöitä kuin kämmenten hoidossa. Voit myös ostaa nämä yhdessä laitteen kanssa tai voit käyttää muuta sopivaa säiliötä. Tällaisen sälilöin pitäisi olla 32 senttiä leveä ja 20 senttiä korkea sekä 16 senttiä syvä.

Aluksi, iontoforeettista Electro Antiperpiranttia tulisi käyttää tällä tavoin kymmenen kertaa kuukauden aikana, käyttöohjeen mukaisesti. Tämän alkujakson jälkeen, hikoilu loppuu yleensä kokonaan. Kun näin tapahtuu, voit lopettaa hoidon ja palata siihen ainoastaan, jos hikoilu alkaa hiljalleen palautumaan. Tässä tapauksessa, hoitoa tarvitaan ainoastaan kerran, korkeintaan kaksi, ja tämän jälkeen voit olla rauhassa kauan aikaa. Normaalisti, iontoforeesia täytyy käyttää uudelleen 14-40 päivän välillä, jolloin jaksoa kutsutaan ylläpitovaiheeksi. Tämä tarkoittaa, että aloitusjakson jälkeen , tapauksessa, jossa halutaan poistaa uudelleen alkanut hikoilu, kaikki, mitä tarvitset tehdä , on käyttää laitetta 30 minuutin ajan kerran 14-40 päivän aikana.