LOPETAHIKOILU.fi
Suomalainen keskus liikahikoilua vastaan

Kainaloiden liikahikoilu

Ihmiset, jotka kärsivät kainaloiden liikahikolusta, voidaan tunnistaa helposti. Naiset pukeutuvat mieluummin tummiin vaatteisiin, jotka peittävät hikoilun merkit ja miehet eivät ikinä riisu pois takkiaan, vaikka olisi 30 astetta lämmintä. Kaikki he tekevät tämän samasta syystä. Kosteat tahrat kainaloissa eivät tee hyvää vaikutusta kenenkään ympärillä olevaan. On olemassa deodorantteja, joilla voidaan peittää haju, ja nämä tuotteet toimivat ainoastaan ideaalisissa olosuhteissa, vaikka mainokset väittävät niiden tehon kestävän 12 tunnin ajan tai pidempään. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan kykene poistamaan kainaloiden liikahikoilun todellista syytä.

Mitä vaihtoehtoja meille jää, jos emme halua halua laskea toivoamme erilaisten käsittelyjen, hajusteiden tai tuotteiden varaan, mitkä usein lupaavat, paljon,mutta antavat vähän. Ratkaisuna toimii iontoforeesi –hoito kainaloiden alueelle.Tämä iontoforeesinen erityishoito voidaan toteuttaa erilaisin tavoin. Saadaksesi lisää informaatiota, katso seuraava artikkeli.

Kuinka iontoforeesi poistaa kainaloiden liikahikoilun

Kuinka iontoforeesi poistaa kainaloiden liikahikoilun Kuten jo mainittu, iontoforeesin käyttäminen kainaloiden alueella tapahtuu eri tavoin verrattuna kämmenten ja jalkojen hoitoon. Tämä siksi, että menestyksekkään lääkinnällisen hoidon toteutumiseen tarvitsemme sekä iontoforeesin, että vesimolekyylien yhteistoimintaa vaikutusalueella.Mutta kuinka tämä toimii, jos kämmenten ja jalkojen hoidossa on mahdollista upottaa hoidettavat alueet vesisäiliöihin. Ratkaisuna tähän ovat helppokäyttöiset sienet, jotka upotetaan veteen ja painetaan vasten kainaloita käyttöohjeiden mukaisesti. Tämä menetelmä varmistaa tehokkaan iontoforeesin kainaloiden hoidossa. On suositeltavaa tutustua artikkeliin, jossa kerrotaan iontoforeesista lähemmin, jotta ymmärrät miten se toimii. Hoitomuoto on erittäin miellyttävä ja hellävarainen, mutta on tarpeen seurata ajankulua ja hoidon voimakkuutta tutustumalla ennen hoitoa käyttäoppaan ohjeisiin. Sopiva hoidonkesto on ainoastaan noin seitsemän minuuttia. Tämän jälkeen sammuta laite, sillä voimakkuus on saavutettu ja se voidaan toistaa samalla tavalla ja samalla ajanjaksolla. Ainoastaan 14 minuuttia tekee sinut tyytyväiseksi.

Aluksi, iontoforeesia käytetään tällä tavoin kymmenen kertaa kuukauden ajan käyttöohjeita noudattaen. Tämän alkujakson jälkeen hikoilu loppuu yleensä kokonaan. Kun näin tapahtuu, voit lopettaa hoidon ja toistaa sen vain siinä tapauksessa, jos tunnet hikoilun alkavan hitaasti palautumaan. Tässä tapauksessa hoito toistevaan vain kerran, korkeintaan kaksi ja tämän jälkeen voit olla ilman hikoilua kauan aikaa. Normaalisti ajanjakso , jolloin iontoforeesia täytyy käyttää on 14-40 päivän sisällä, jolloin aikaa kutsutaan ylläpitovaiheeksi. Tällä tarkoitetaan, että alkujakson jälkeen, tapauksessa, jossa halutaan poistaa palautuva hikoilu, tarvitset toistaa hoidon 14 minuutin ajan, kerran 14-40 päivän aikana.