LOPETAHIKOILU.fi
Suomalainen keskus liikahikoilua vastaan

Pään liikahikoilu

Pään liikahikoilu on kaikista ongelmallisin hyperhidroosin muoto. Tämän tyyppinen hikoilu on kuitenkin kaiken kaikkiaan harvinaista. Se on myös kaikista helpoiten huomattava liikahikoilun muoto, joka on olemassa. Verrattuna käsien, jalkojen, kainaloiden hikoiluun, pään hikoilu on erittäin hankala peittää. koska se esiintyy alueella, joka huomataan ensimmäisenä. Henkiöt, jotka pään liikahikoilusta kärsivät, ovat saman näköisiä kuin kaikki ne, jotka elävät terveellisesti, esimerkiksi kuntoillen- vaikka he menisivät töihin, kauppaan tai kouluun. Tuloksena on se, että heidän sosiaalinen elämänsä on paljon haastavampaa. Kuin hikoilevien käsienkin kanssa, pään liikahikoilu reagoi stressiin tai hermostuneisuuteen tai vaikkapa pelkästään siihen, että ajattelee hikoilua. Kuten jo on mainittu, tavalliset deodorantit eivät auta sinua liikahikoilussa. Ja sitä paitsi, kuka haluaisi laittaa tuotteita päähänsä?

Mitä sitten voisin tehdä, ellet halua hyväksyä tosiaisiaa, että liikahikoilu voi pilata elämäsi ikuisesti. Ratkaisu on iontoforeesin käyttö päähäsi, tai muihin pään alueisiin. Verrattuna kämmenten tai jalkojen hoitoon, tämä lisäosa on kehitetty iontoforeesin käyttöön soveltuvaksi nimen omaan pään alueelle, ja sitä voidaan käyttää eri tavoin. Saadaksesi lisäätietoa, katso seuraava artikkeli.

Kuinka iontoforeesi poistaa pään liikahikoilun

Kuinka iontoforeesi poistaa pään liikahikoilun Kuten jo mainittu, iontoforeesin käyttö pään liikahikoiluun tapahtuu erilaisella tavalla kuin kämmenten ja jalkojen hoidossa. Tämä siksi, että onnistuaksemme lääkinällisessä hoidossa, me tarvitsemme sekä iontoforeesin, että vesimolekyylien yhteisvaikutusta hoidattavalle alueelle. Mutta, miten voimme tehdä sen, kun emme voi jakaa päätämme kahteen osaan ja asettaa sen osia vesisäilöön, jota käytetään kämmenten ja jalkojen hoidossa? Tähän tarkoitukseen me tarvitsemme erityisen lisäosan (naamion), joka asetetaan kasvoille ja tätä kautta varmistamme tehokkaan iontoforeesin. Jotta tiedät, mikä iontoforeesi on, suosittelemme tutustumaan artikkellin iontoforeesista. Koska pään alueen iho on hyvin herkkä, on tarpeen noudattaa aika ja voimakkuus suosituksia, jotka on kerrottu käyttöoppaassa. On suositeltavaa toteuttaa hoitoa ainoastaan viisi minuuttia. Tämäm jälkeen hoito on toteutunut ja sammuttamalla laite, aseta voimakkuus ja toista hoito samalla tavalaa ja samaan aikaan. Kymmenen minuuttia on riittävä aika tekemään sinut taas onnelliseksi.

Aluksi, Electro Antiperspiranttia tulisi käyttää kymmenen kertaa kuukauden ajan, kuten myös käyttöoppaassa on kerrottu. Tämän aloitusjakson aikana hikoilu tulee loppumaan kokonaan. Kun hikoilu poistuu, lopeta hoito ja toista se ainoastaan, jos tunnet hikoilun alkavan palautumaan uudelleen. Tässä tapauksessa toista hoito kerran, tai korkeintaan kaksi. Tämän jälkeen, voit olla rauhassa kauan aikaa. Normaalisti, aikaväli, jossa iontoforeesi toistetaan uudelleen, vaihtelee 14-40 päivän välillä, tätä jaksoa kutsutaan ylläpitovaiheeksi. Tällä tarkoitetaan sitä, kun olet jo päässyt eroon pään hikoilusta ensimmäisen kerran, ja kaikki , mitä sinun täytyy tehdä on käyttää laitetta kymmenen minuutin ajan, kerran 14-40 päivän aikana.