LOPETAHIKOILU.fi
Suomalainen keskus liikahikoilua vastaan

Mikä on iontoforeesi

Iontoforeesi on lääkinnällinen menetelmä , jota on käytetty liikahikoilun hoidossa jo 30 vuoden ajan. Sen tehokkuuden ovat todistaneet kymmenet tuhannet käyttäjät ympäri maailman, jotka ovat ratkaisseet kämmenten, jalkojen, kainaloiden, pään ja muiden vartalonosien liikahikoiluun liittyvät ongelmat. Innovatiivinen Electro Antiperspirant on saanut lääketieteellisen tuen kykyyn poistaa liikahikoilu käsistä, jaloista, kainaloista, päästä, selästä ja muista vartalon osista jo yhden viikon jälkeen. Tutustutaan lähemmin iontoforeesiin, ja sitä kautta Electro Antiperspiranttiin.

Terapie podpaží Electro Antiperspirantem Iontoforeesi toimii vesimonelyylien ja heikon sähkövirran (joka muodostuu AA-paristoista) kautta vaikuttaen liikahikoleviin alueisiin vartalon alueilla. Laitteen tarvitsee käyttää iontoforeesia ainoastaan silloin tällöin ja tämä riittää, siitä huolimatta iontoforeesi kykenee poistamaan liikahikoilun oireita välittömästi. Tämä kaikki on on saatavilla uudelleenladattavien paristojen hinnalla. Aluksi hoitoja on tehtävä useammin, kuten noudatettava myös käyttöohjeita. Kun hikoilu on kadonnut, iontoforeesia käytetään ainoastaan siinä tapauksessa, jos hikoilu alkaa palautumaan, joka kuitenkin asettuu muutamassa viikossa tai kuukaudessa.

 

Electro Antiperspiranty Electro Antiperspirant on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää missä tahansa, milloin tahansa. Laite saa tehonsa uudelleenladattavista paristoista, ja tämä varmistaa myös laitteen huipputurvallisuuden. Saman aikaisesti ollen kuitenkin markkinoiden tehokkain laite ( ulosvirtaus 30 mA). Kaikki mitä tarvitset, mahtuu helposti kuljettavaan laukkuun, jonka sisältää myös hoidossa käytettävät vesisiäiliöt. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, me olemme huolehtineet kaikesta. Mikäli jossain tapauksessa käytät laitetta korkeimmalla mahdollisella tehokkuudella, on tarpeen noudattaa varovaisuutta ja tutustua huolellisesti käyttöohjeisiin.
Kun Electro Antiperpiranttia on kehitetty, ihotautiopin ammattilaiset ja elektroniikka-alan ammattilaiset tekivät yhteistyötä 40 vuoden kokemuksella. Heillä oli ainoastaan yksi tavoite: luoda maksimaalisen turvallinen laite, joka todella kykenee auttamaan jokaista, joka kärsii epämukavasta liikahikoilusta vartalon eri alueilla. Electro Antiperspirantille on myönnetty asiaanluuluvat laatutodistukset ja se on tunnustettu lääkinälliseksi työkaluksi arvovaltaisessa Testaus ja Laatukeskuksessa. Vuosina 2011 ja 2012 oli olemassa myös laitteen toimintaa tutkiva opintojakso, jossa testattiin laitteen voimakkuuksia suhteessa potilaan sietokykyyn hoidon aikana. Katso seuraava havainnollistava opetusvideo opintojakson luennoista.

kliininen tutkimus Electro Antiperspirant