LOPETAHIKOILU.fi
Suomalainen keskus liikahikoilua vastaan

Selän, rinnan ja vatsan liikahikoilu

Selän,vatsan ja rinnan tai muun vartalon osien liikahikoilua esiintyy vähiten. Mutta, se voi olla erittäin häiritsevä ja tehdä sosiaalisesti elämästä vaikeaa. Ongelmat korostuvat erityisesti talvella, kun urheillaan, tai jännitetään jotain tilanteita. Talvella, siirryttäessä ulkona kylmästä sisälle lämpimään, jolloin liikahikoilevat henkilöt tuntevat kuumia aaltoja, samaan aikaan, kun hikoilu välittömästi alkaa. Vaatteesi peittyvät hikeen, kun liikut ja sosiaalisesti vaativissa tilanteissa hikoilu ei anna sinun olla paikallaan ja keskittyä tekemään mitään. Vasta äskettäin, ei ollut vielä olemassa poistaa, tai edes vähentää hikoilua näissä vartalon osissa. Sinun täytyi vaihtaa vaatteita useamman kerran päivässä ja viettää aikaa suihkussa.

Kuinka iontoforeesi poistaa liikahikoilun selästä, rinnasta ja vatsasta

Kuinka iontoforeesi poistaa liikahikoilun selästä, rinnasta ja vatsasta Kuten jo mainittu, iontoforeesin käyttö selässä, rinnassa tai selässä toteutetaan eri tavoin kuin käsissä tai jaloissa. Tämä siksi, että lääkinällisen hoidon toteutumisen varmistamiseksi tarvitsemme iontoforeesin ja vesimolekyylien yhteisvaikutusta hoitoalueilla. Mutta, kuinka voimme tehdä sen, koska emme voi erottaa selkää, rintaa tai vatsaa kahteen erilliseen vesisäiliöön hoidon ajaksi, kuten jalkojen ja käsien hoidossa? Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet erityissovelluksen, jotka sopivat eri vartalon alueille. Tällä tavoin jopa nämä paikat pääsevät eroon liikahikoilusta. Jotta ymmärtäisit paremmin, mikä iontoforeesi on, tutustu artikkeliin iontoforeesista. Nämä vartalonalueet ovat hyvin herkkiä, on siksi tärkeää noudattaa aika-ja voimakkuussuosituksia, jotka on esitetty käyttöoppaassa. Tässä tapauksessa suositeltu hoidon kesto on 7 minuuttia. Tämän jälkeen hoito on toteutettu ja laite voidaan sammuttaa, voimakkuus on säädetty ja hoito voidaan toistaa samalla tavalla ja samaan aikaan. Ainoastaan 14 minuttia pitäisi olla riittävä aika tekemään sinut onnelliseksi.

Aluksi, Electro Antiperspiranttia pitäisi käyttää kymmenen kertaa kuukauden aikana, kuten käyttäohjeessa on neuvottu. Tämän aloitusjakson jälkeen, hikoilu loppuu kokonaan. Kun hikoilu on kadonnut, lopeta hoito ja palaa siihen ainoastaan, jos hikoilu alkaa hitaasti palautumaan. Tässä tapauksessa, toista hoito kerran, korkeintaan kahdesti. Tämän jälkeen voit olla rauhassa pitkään. Normaalisti, Tavallisesti ajanjakso, jolloin iontoforeesi a täytyy käyttää uudelleen sijoittuu 14-40 päivän sisälle, tätä jaksoa kutsutaan ylläpitojaksoksi. Tällä tarkoitetaan sitä, kun olet jo päässyt eroon selän, rinnan ja vatsan hikoilusta, ja kaikki, mitä sinun täytyy tehdä, on käyttää laitetta kerran, 14 minuutin ajan , 14-40 päivän sisällä.